Kinderboekenweekfeest CODA Apeldoorn




Kinderboekenweekfeest CODA Apeldoorn

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het is bijna weer tijd voor het Kinderboekenweekfeest in CODA! Een dag vol te gekke activiteiten voor kinderen van 6 tot 12 jaar én voor hun ouder(s)/verzorger(s) natuurlijk.

Het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar ‘Griezelen…. Durf jij?’. Passend bij dit thema willen we onze jongere bezoekers vooral uitdagen iets te doen wat ze nog niet eerder gedaan hebben. Of iets waarvan ze dachten dat ze dat noooooit zouden durven of doen. Niet (alleen maar) griezelig, maar vooral ook stoer en uitdagend! Jij komt zaterdag 7 oktober toch ook?

In ons programmaboekje kun je zien wat er tussen 12.30 en 17.00 uur allemaal in CODA te doen is: van een spectaculaire openingsshow in CODA Museum en verschillende workshops door bekende kinderboekenschrijvers en een illustrator tot een theaterworkshop ‘Griezelen op de speelvloer’, een training voor geheim agent, over een wiebelende plank op wel 20 meter hoogte lopen in CODA VR Lab en natuurlijk de speurtocht die ook dit jaar weer door de Rabobank (hoofdsponsor) wordt beloond met leuk aandenken.

In het programmaboekje vind je niet alleen alle activiteiten, maar ook de tijden en locaties. Je kunt dit boekje online bekijken: www.coda-apeldoorn.nl/feest.

De middag begint zoals altijd met een te gekke opening in CODA Museum én met de uitreiking van het Apeldoorns Uiltje. Deze prijs wordt uitgereikt aan het beste kinderboek volgens de Apeldoornse kinderjury.

En natuurlijk kun je ook dit jaar weer aan het eind van de middag jouw boek(en) laten signeren door de aanwezige kinderboekenschrijvers en een illustrator. Deze keer zijn dat Janneke Schotveld & Annet Schaap, Nanda Roep, Mirjam Oldenhave en Erik Nieuwenhuis (Oirik). Kortom: van begin tot eind wordt het een superleuke middag!

 Bezoek www.coda-apeldoorn.nl

Kinderboekenweekfeest CODA Apeldoorn
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.