Lichtjesavond Delft


-advertentiepositie-



Lichtjesavond Delft

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op dinsdag 12 december is het weer Lichtjesavond in Delft! Tijdens Lichtjesavond is er van alles te beleven in de stad. Haal een heerlijk kopje warme chocolademelk, struin over de gezellige Lichtjesmarkt en bewonder prachtige voorstellingen en concerten. Door de hele stad is van alles te beleven. Wat dacht je van leuke theateracts en prachtige kerstkoren? Bezoek de Beestenmarkt, bekijk de kerststal in de Maria van Jessekerk, zing bij De Beierd mee met de zingende kerststal en bewonder dans en muziek in Museum Prinsenhof Delft.

Ook in de Oude Kerk is het tijdens Lichtjesavond feest! In een sfeervol verlichte kerk kun je van 19:00 uur to 22:00 uur genieten met allerlei leuke activiteiten en optredens. Van kerstgospel tot een knutseltafel voor kinderen. Dwaal daarna door de feeëriek verlichte stad en ontdek nog veel meer!

Lichtjes kerstboom op de Markt
Het hart van de Lichtjesavond blijft de Markt met zijn gezellige kraampjes, foodplein, rondlopende street acts en optredens vanuit de ramen van het oude stadhuis. Om 17:30 uur leest de burgemeester van Delft een kinderkerstverhaal voor bij de kerstboom en ontsteekt daarna gezamenlijk met de kids de lichtjes in de kerstboom.

De Lichtjesavond is dit jaar het begin van 2 winterse weken in Delft met lichtjes door de hele stad, metershoge kerstbomen, een schaatsbaan, warme chocolademelk en glühwein en nog veel meer activiteiten.

 Bezoek www.uitagendadelft.com

Lichtjesavond Delft
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.