De Coolste Baan van Nederland




De Coolste Baan van Nederland

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Van 18 januari tot en met 28 februari 2018 komt er weer een ‘Coolste Baan van Nederland’ en kan er dus weer worden geschaatst in het Olympisch Stadion. De Coolste Baan van Nederland is een schaatsbaan voor iedereen, waar de historie van het schaatsen wordt geplaatst in de tijd van nu. Een schaatsbaan waar sport & entertainment en breedtesport & topsport op een unieke wijze samen komen. Waar we de bezoekers meenemen in de rijke schaatsgeschiedenis in een unieke setting die de schaatsliefhebber kippenvel bezorgd. Van recreatief schaatsen tot schoolschaatsen, van schaatsles tot curlingclinics, verschillende (zakelijke) events en diverse thema-avonden, voor families, voor studenten of bedrijfsuitjes. Kortom: een ijsbaan voor iedereen.

Let op: Op 18 januari 2018 is de openingsavond van De Coolste Baan van Nederland. Dit is een exclusieve avond en is dus nog niet geopend voor publiek. Vanaf 19 januari is De Coolste Baan van Nederland geopend voor jong en oud.

De Coolste Baan van Nederland wordt extra bijzonder met de ISU WK Allround 2018 als spectaculair slotstuk. In 2018 is het 125 jaar geleden dat Jaap Eden zich in Amsterdam liet huldigen als de officiële eerste wereldkampioen allround schaatsen. Na 125 jaar keert de ISU WK Allround terug naar Amsterdam en brengen wij graag een eerbetoon aan alle wereldkampioenen die in de voetsporen van Jaap Eden zijn getreden.

 Bezoek www.decoolstebaanvannederland.nl

De Coolste Baan van Nederland
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.