Klussen op Kasteel Duivenvoorde tijdens NLDoet




Klussen op Kasteel Duivenvoorde tijdens NLDoet

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018 weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook Duivenvoorde doet mee met deze actie en heet geïnteresseerde vrijwilligers van harte welkom om een middagje de handen uit de mouwen te steken op het eeuwenoude landgoed.

Bijenwerkdag op landgoed Duivenvoorde
Zaterdagmiddag 10 maart wordt besteed aan het bouwen van twee robuuste bijenhotels voor de wilde bij en de inrichting van een nieuwe locatie voor onze imkerij. Ook kinderen zijn (onder begeleiding van een deelnemende volwassene) welkom. Zij gaan met hun handen aan de slag om bloembommen maken met een zadenmix, klei en compost. In de pauze is er voor iedereen wat te eten en te drinken.

Gewenst resultaat
Twee prachtige bijenhotels die ergens op het landgoed een mooie plek gaan krijgen, een nieuwe locatie voor het opstellen van de bijenkasten en zaadbommen om dit voorjaar een bloemenzee te creëren op kale plekken in het landschap.

Info en aanmelden
Interesse in deze klus? Iedereen is welkom! De klus als onderdeel van NLdoet vindt plaats op zaterdag 10 maart van 13:00 – 16:30 uur op Landgoed Duivenvoorde. Let op: aanmelden is verplicht en kan hier. Maximaal 40 deelnemers.

Voor vragen of meer informatie kunt u terecht bij H. Haasjes via pr@kasteelduivenvoorde.nl.

 Bezoek www.kasteelduivenvoorde.nl

Klussen op Kasteel Duivenvoorde tijdens NLDoet
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.