Welkom in de Tussentijd.
Reis door de voormalige Bijlmerbajes waar de tijd lijkt stil te staan. Beklim een witte toren en stap in een landschap vol dromen en herinneringen. In het trappenhuis klinkt woestijnblues en in de oude cellen lijken granaatappelbomen te groeien. Trommels roffelen en een stem slaat over. Op iedere etage in de Bijlmertoren ontmoet je andere theatermakers. Met muziek, beelden en verhalen transformeren zij het gebouw en zetten ze hun leven opnieuw in beweging.

Tien professionele theatermakers delen hun artistieke bagage. Vijf van hen begonnen hun carrière in het Midden-Oosten of Afrika en zijn onlangs naar Nederland gevlucht. De makers laten zich inspireren door het gebouw dat in 2017 woonruimte bood aan 1.100 nieuwkomers. Voormalige bewoners nemen je mee op een theatrale tocht door het gebouw, vlak voordat het transformeert tot de nieuwe wijk Bajes Kwartier.

In Between Time wordt gemaakt en gespeeld door tien professionele theatermakers onder leiding van Titia Bouwmeester en wordt geproduceerd door 5eKwartier en Stichting IJ Producties. Titia Bouwmeester maakt vanaf 1990 locatietheater op plekken waar de wereld verandert.