Koningsdag Gorcum




Koningsdag Gorcum

» Let op: deze activiteit is voorbij «

https://mooigorinchem.nl/event/koningsdag-gorcum?date_id=0 Ook dit jaar is hetfeest op Koningsdag In de binnenstad wordt het een gezellige dag met diverse activiteiten.

Groenmarkt

De Groenmarkt is het centrum van de activiteiten op Koningsdag Gorcum 2018. Op het plein wordt een eenvoudig podium geplaatst. Dansstudio Roots verzorgt een aantal demonstraties. Tussen de optredens door is er plaats voor lokale djs en jong talent. De ruimte voor het podium wordt gezellig ingericht met diverse foodtrucks.

Op de overgebleven ruimte op het plein komen tal van sport- en spelactiviteiten voor de jeugd. Dit wordt verzorgd door Gorinchem Beweegt en lokale sportverenigingen. Deactiviteiten durenvan 10.00 tot rond 16.00 uur.

Ondernemers kunnen eenfoodtruckplaats reserveren.

Afterparty Groenmarkt

De afgelopen jaren heeft het weer niet meegezeten. Maar er komt een Koningsdag dat het wel lekker weer is. Misschien dit jaar?Bij goed weer en voldoende animo is er een after party op het plein voor het podium.De muziek zal worden verzorgd door Tim van Werd, Kamal Basu and friends. De afterparty duurttot uiterlijk 22.30 uur.

Kleedjesmarkt

De binnenstad van Gorcum wordt tijdens Koningsdag druk bezocht. Een kleedjesmarkt is onlosmakelijk met Koningsdag verbonden.Ook dit jaar zal de traditionele kleedjesmarkt niet ontbreken. Op de Langendijk, Hoogstraat, Burgstraat en Arkelstraat is er ruimte om al jeoude spullen te verkopen. De kleedjesmarkt is gratis.

Winkeliers in deze straten kunneneenmarktkraamhuren.Er zijn nog enkelekramen te huur. Kijk voor meer info opwww.koningsdaggorcum.nl.

 Bezoek mooigorinchem.nl

Koningsdag Gorcum
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.