BinnensteBuiten Festival op Fort bij Rijnauwen


-advertentiepositie-



BinnensteBuiten Festival op Fort bij Rijnauwen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Bestel kaartjes voor het BinnensteBuitenFestival bij Fort bij Rijnauwen in Bunnik en ontmoet alle medewerkers van het programma, waaron

Het KRO-NCRV BinnensteBuiten Festival strijkt dit jaar neer op Fort bij Rijnauwen in Bunnik. Al het leuks van het televisieprogramma is dit weekend voor een speciale uitzending verzameld. Het festivalterrein staat bol van de activiteiten. Er zijn kookdemonstraties van BinnensteBuiten-chefs Alain, Sharon, Ramon, Leon en Nadia, je kunt wijn proeven met sommelier Lendl, je groene vragen stellen aan tuinspecialist Martin of een krijtbord maken met interieurexpert Theo-Bert. En dat is nog niet alles! Je kunt ook genieten van diverse optredens, een ritje maken in het mini-reuzenrad, de duurzame producten van de deelnemers aan het programma ontdekken, op de foto in de BinnensteBuiten caravan, smullen van al het lekkers dat verkrijgbaar is bij een van de foodtrucks en barretjes en nog veel meer!
 
Natuurlijk is ook BinnensteBuiten boswachter Marieke Schatteleijn aanwezig, samen met collega-boswachters van Staatsbosbeheer. Ga met hen op pad en kom van alles te weten over de bijzondere natuur op Fort bij Rijnauwen. Er zijn hier veel dieren te vinden, zoals dassen, reeën en vleermuizen, maar waar leven ze eigenlijk? Je kunt met de fortgidsen mee het fort in. Hoor over de geschiedenis van het fort en krijg een inkijkje in de indrukwekkende gebouwen. 


Het complete programma is te vinden op de website van KRO-NCRV.

  • Toegangskaarten zijn alleen verkrijgbaar via website KRO-NCRV  
  • Kosten: €10,- p.p. per dag en €15,- p.p. voor het hele weekend
    Kinderen t/m 12 jaar gratis
  • Kom je met de auto? Voer dan Sorbonnelaan Utrecht in op de navigatie (Parkeerplaats Uithof)
    Vanaf dit parkeerterrein rijden tussen 9.45 en 18.15 uur gratis pendelbusjes naar Fort Rijnauwen.

    Liever lopen? De wandeling van 2 km duurt ongeveer 20 minuten. De route is verhard en autoluw en loopt door een prachtig natuurgebied.
  • Het terrein is redelijk toegankelijk voor mindervaliden/rolstoelen. De meeste foodtrucks en stands staan op verharde grond.
  • Honden zijn niet toegestaan

 Bezoek www.staatsbosbeheer.nl

BinnensteBuiten Festival op Fort bij Rijnauwen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.