Wonen&Co de beurs 2019

De MartiniPlaza is in de week van 14 – 17 maart 2019 de locatie waar je moet zijn als je informatie, advies en inspiratie wilt opdoen over wonen, koken, slapen, badkamer, tuin en heel veel andere aanverwante onderwerpen.

Dus ben je net op kamers of heb je net je eigen huisje en moet je alles nog inrichten? Kom langs en laat je inspireren. Ben je toe aan een totaal nieuwe look van je huis of weet je niet wat je moet doen met je tuin? Bezoek dan de beurs en laat je onderdompelen in alles wat mogelijk is.

Rond de 250 standhouders komen van heinde en verre, speciaal voor jou, om de MartiniPlaza voor vier dagen om te bouwen tot het woonwalhalla van het Noorden. Grote, bekende merken presenteren hun producten tot kleine ondernemingen die handgemaakte producten verkopen.

Kom langs in het Adviescafé waar je met al je vragen aan kunt komen. De adviseurs die gespecialiseerd zijn in o.a. architectuur, tuin, verbouw, inrichting en sfeer geven jou het beste advies, zodat jij je huis of tuin helemaal naar jouw idee ontwerpen kan.

Of bezoek een van de vele presentaties van bekende, spraakmakende en enthousiaste sprekers die jou alles kunnen vertellen over hoe jouw huis de beste sfeer krijgt, wat je moet doen om die ene ruimte nou eens tot zijn recht te laten komen en welke kleuren en materialen kun je het beste gebruiken.

We zien je graag tijdens de Wonen&Co de beurs!