1

Kasteel van Sinterklaas




Kasteel van Sinterklaas

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Als Sinterklaas in Nederland is, logeert hij op het Muiderslot. Hij nodigt alle kinderen uit op zijn kasteel. Dit jaar zal de goedheiligman de kinderen persoonlijk begroeten in de weekenden van 23 en 24 november en 30 november en 1 december 2019. Alle deuren van het kasteel van Sinterklaas staan open en er is van alles te beleven. Dit jaar is het kasteel voor het eerst ook doordeweeks geopend tussen 26 november en 4 december 2019, maar dan zijn Sint en zijn Pieten er niet…..

Zoveel te doen!

De pakjes moeten ingepakt. De gedichten geschreven en de liedjes geoefend. Het is een drukte van belang op het kasteel zo vlak voor pakjesavond. Tussen de bedrijven door maakt de goedheiligman in de weekenden graag even tijd om de kinderen te ontvangen op het Muiderslot. Ondertussen staan de schimmel en de circuspieten op het slotplein, kunnen alle kinderen meezingen met Sinterklaas liedjes en hun pietenvaardigheden oefenen op een spannend parcours. Natuurlijk kan iedereen ook een mooie tekening voor Sint maken en (meehelpen met) gedichten schrijven.

Openingstijden & kaartverkoop

Let op! Ticketverkoop voor de weekenden (23, 24, 30 november en 1 december 2019) verloopt via vooraf te boeken e-tickets met een tijdsblok. De entree is tijdens dat tijdsblok, daarna mag iedereen blijven tot sluitingstijd. Het kasteel van Sinterklaas is open van 10.00 tot 17.00 uur. In de weekenden geldt een toeslag van 2,50 op de reguliere entreeprijs. Koop hier e-tickets.

Kom met de Pakjesboot

Ook vaart de pakjesboot weer naar het Muiderslot. Zowel op 23 en 24 november als op 30 november en 1 december kan er worden meegevaren. Exacte tijden en vertrekpunten zijn te vinden op de website van de Veerdienst Amsterdam.

 Bezoek www.muiderslot.nl

Kasteel van Sinterklaas
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.