1

Kerstmarkt bij Kasteel Cannenburch


-advertentiepositie-



Kerstmarkt bij Kasteel Cannenburch

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op het voorplein van Kasteel Cannenburch staat weer de jaarlijkse kerstmarkt, met honderd kramen vol kerstartikelen en lekkernijen. Daarnaast is er ook entertainment op het centrale podium, met optredens van diverse koren en bands. Uiteraard is de kerstman aanwezig met een klein cadeautje voor de jongste bezoekertjes.

In de kasteelwinkels aan het voorplein en in de kasteelkelder zijn prachtige geschenken te koop. Lekker opwarmen kan met een hapje en een drankje in De Deel van het Bouwhuis (links naast het kasteel). Tijdens de kerstmarkt kun je ook ronddwalen in de feestelijk en sfeervol ingerichte vertrekken van kasteel Cannenburch, maar als je vooraf een combiticket voor kerstmarkt en kasteel hebt gereserveerd.

Honden zijn, mits aangelijnd, toegestaan op het voorplein en het kasteelpark van kasteel Cannenburch, waar de kerstmarkt plaatsvindt en in de kasteelwinkel. In het kasteel zijn honden niet toegestaan.

Parkeren in het dorp Vaassen is gratis. Er zijn verschillende parkeerplaatsen in het dorp op loopafstand van de kerstmarkt.

 Bezoek kerstmarktvaassen.nl

Kerstmarkt bij Kasteel Cannenburch
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.