1

Barrelhouse




Barrelhouse

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Sinds 1974, het eerste concert in Mahogany Hall in Edam, doet Barrelhouse niets liever dan optreden, en dat nog steeds in ongewijzigde bezetting: Tineke Schoemaker zang, Johnny en Guus LaPoirte guitar, Han van Dam piano, Bob Dros drums, Jan Willem Sligting bas.

Meer dan 2000 concerten: clubs, popzalen, theaters, bluesfestivals, jazzfestivals, pop festivals. Sinds 1974 heeft Barrelhouse 12 albums uitgebracht. De eerste 6 albums zijn op vinyl verschenen en nooit opnieuw uitgebracht. En nu is er Barrelhouse - the complete album collection. Alle 12 albums in 1 box.

En natuurlijk zijn er weer optredens! In de originele bezetting, met altijd als middelpunt de prachtige stem van Tineke Schoemaker.

De inzet, passie, speelplezier is bij ieder optreden alsof het de eerste keer is, of zijn in vijfenveertig jaar misschien zelfs gegroeid. Ter gelegenheid van de 45ste verjaardag speelt Barrelhouse een aantal van de oudere nummers van de eerste elpees: Only a Fool, Every Night is Saturday Night, Beware, I’m in the Mood, om er een paar te noemen.

 Bezoek www.willem-twee.nl

Barrelhouse
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.