Lente Fair Harmelen

Lente Fair Harmelen

Genieten. Dat woord wordt op zaterdag 18 mei aanstaande, in Harmelen tijdens de Lente fair met hoofdletters geschreven. De ondernemers aldaar, halen alles uit de kast om het publiek op die dag te vermaken.

De ondernemers hebben de regie voor de Lentefair naar zich toe getrokken. Ze willen zich breed aan het publiek presenteren echter op een andere manier dan de doorsnee braderie. Kinderen en ouderen komen volop aan hun trekken. Vermaak, verbinden, ontmoeten etc. zijn kernwoorden tijdens deze markt.

Deze Lente Fair die plaats vindt tussen 11.00 – en 17.00 uur, is de 1e voorjaarsmarkt in het centrum van Harmelen. Wij hopen op veel kramen op de openbare weg rondom kerk en restaurant "De Kloosterhoeve".

Het is een markt waar allerlei zaken zoals (etens)waren/kleding/hobby spullen etc. te koop worden aangeboden. Wij zoeken daarbij naar deelnemers met artikelen die deze fair een onderscheidend karakter kunnen geven ten opzichte van andere markten in Nederland denk hierbij bijv. aan oude ambachten, nieuwe- en hobbyartikelen etc.

Er komen o.a. modeshows, fashion, activiteiten voor kinderen, een horeca- / foodplein alsmede een podium met zang en dans, kortom een unieke een veelzijdige markt.

De Lente Fair wordt georganiseerd door: Winkelhart Harmelen, in samenwerking met Stichting R&C Productions.

Lente Fair Harmelen

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.