Atlantis

Atlantis

Daar waar gebouwd wordt aan de nieuwe Alkmaarse woonwijk Jaagpad, strijkt de Veenfabriek neer om te bouwen aan een nieuwe beschaving: Atlantis. Een gloednieuwe en eigenzinnige voorstelling boordevol muziek, theater en gastronomie. Vol van klanken, verhalen, fantasie en complottheorieën. Brutaal en liefdevol. Wees van harte welkom bij de eerste steenlegging van Nieuw-Atlantis!

De Veenfabriek is terug! Na het succes van Pinokkio – die in de top drie van beste voorstellingen van 2018 in het NRC, het Parool en het Dagblad van het Noorden stond – gaat op Karavaan Festival hun splinternieuwe productie Atlantis in premiere.

“Het interessante aan het recente werk van Vos is de wonderlijke, associatieve dramaturgie (…) Iedere scène is als een autonoom werk, een nieuwe invalshoek op het verbindende thema. Het verschaft de voorstelling een intrinsieke muzikaliteit: de scènes zijn riffs, improvisaties op een basismelodie, dan weer uitgesponnen, dan weer ultrakort, soms met het hele ensemble en dan weer solistisch. De Veenfabriek geeft zo een nieuwe invulling aan het begrip muziektheater” – Theaterkrant 2018

De voorstelling Atlantis is inclusief een theatrale maaltijd in 3 delen. De prijs is exclusief drankjes, maar die kunnen wel op locatie gekocht worden. De feestelijke inloop is vanaf 18:00 uur, het terrein is niet eerder toegankelijk.

Atlantis

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.