1

Open Ateliers Duinoord en omgeving


-advertentiepositie-



Open Ateliers Duinoord en omgeving

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Open Ateliers Duinoord en omgeving komt er weer aan op zaterdag 15 en zondag 16 juni.

De afgelopen jaren ontving Open Ateliers Duinoord e.o. honderden bezoekers en ook dit jaar hopen we weer op grote belangstelling. Open Ateliers Duinoord e.o. streeft naar nog meer bekendheid voor de kunstenaars binnen de wijken Duinoord, Zeehelden- en Regentessekwartier.
39 kunstenaars op 25 locaties openen hun deur en verschaffen u een inkijkje in hun dagelijkse praktijk. Tekenaars, etsers, schilders, beeldhouwers, fotografen, sieradenmakers, keramisten, textiel- en glaskunstenaars zien uit naar uw komst en geven u graag uitleg over het getoonde werk.
Omdat er een grote diversiteit aan kunst en ambachten wordt gepresenteerd, is het wellicht raadzaam vooraf de overzichtstentoonstelling bij Artgallery/Koenders Makelaardij te bezoeken. Deze is, door zijn centrale ligging in de wijk aan de 2e Schuytstraat 164/hoek Reinkenstraat, een prima startpunt voor uw wandeling of fietstocht langs de ateliers. Zo kunt u op grond van uw voorkeuren uw route bepalen. De overzichtstentoonstelling is al vanaf vrijdag 7 juni te bezoeken en loopt door t/m woensdag 26 juni.
De organisatie en aangesloten kunstenaars hopen u op 15 en 16 juni te ontmoeten. Wij wensen u veel kijkplezier, voeren indien nodig graag een verhelderende dialoog en bieden u de mogelijkheid om kunst rechtstreeks bij de kunstenaars te kopen.
Op veler verzoek zullen de Ateliers in 2019 een uur langer open zijn, van 12.00 tot 18.00 uur! 

www.openateliersduinoord.nl 
www.facebook.com/openateliersduinoord

 Bezoek www.openateliersduinoord.nl

Open Ateliers Duinoord en omgeving
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.