De laatste Reggae On The House avond van het seizoen alweer! En niet de minste. Vanavond komt Jah Reflection naar onze Kleine Zaal en zoals je wel gewend bent: altijd gratis entree op vrijdag.

Jah Reflection is een opkomende reggaeband uit Rotterdam. Met drie powervrouwen op leadvocals en een serieuze blazersectie brengt de band een unieke, inspirerende en vrolijke ervaring naar elke show die ze spelen. Op hun weg naar de top deden ze shows in o.a. Delft, Tilburg, Haarlem, Hilversum, Zoetermeer en thuisstad Rotterdam. Den Bosch volgt maar al te graag in dit rijtje.

In hun liveshow maakt Jah Reflection verschillende zijstapjes binnen het brede reggaegenre. Alles tussen rocksteady, roots reggae en dancehall ('Human Race' moet je live horen!) komt voorbij, met een heerlijk uitgevoerde cover op zijn tijd. Alles origineel gebracht en zoals de bandnaam al doet vermoeden, vanuit het gedachtegoed van Rastafari.

Ook vanavond mag het Reggae On The House DJ Team niet ontbreken. Ze komen met z'n allen om het seizoen in stijl af te sluiten.