Jong KC Zomerfestival door jong muziektalent

Het schooljaar op de School voor Jong Talent wordt van 15 t/m 19 juli traditiegetrouw afgesloten met het Jong KC Zomerfestival: een intensieve projectweek vol koorzang, kamermuziek, workshops en concerten voor de basis- en middelbare scholieren van het Koninklijk Conservatorium. Publiek kan vrijwel dagelijks van een prachtig concert genieten.

Op donderdag 18 juli betreedt het Atheneum Blazers Consort het podium. Het ABC bestaat uit de leerlingen die blaasinstrumenten bespelen. Verwacht ook een spetterend optreden van de Jazzleerlingen.

Gehele programma Jong KC Zomerfestival:
Ma 15 juli, 19.30
 AKO-Junior Strijkersklas
 en Atheneum Kamerorkest
Di 16 juli, 19.30
 Winnaars Compositieprijs
Do 18 juli, 19.30
 Atheneum Blazers Consort en 
Jong KC Jazz
Vr 19 juli, 19.00 
Slotconcert


De School voor Jong Talent bereidt jonge mensen met een uitzonderlijk talent voor op een professionele toekomst in de dans, muziek of beeldende kunst. Deze school combineert kunstvakken met regulier onderwijs (primair en voortgezet). Om op de school aangenomen te worden is een toelatingsexamen noodzakelijk. Jong KC Muziek is binnen de afdeling binnen de school waar jonge musici, dat opleidingen biedt in alle instrumentale hoofdvakken (jazz, oude muziek en klassiek), zang en compositie.

Jong KC Zomerfestival door jong muziektalent

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.