Expositie Sacha Wendt en Simone Stawicki

Expositie Sacha Wendt en Simone Stawicki

Van 1 december 2019 t/m 25 februari 2020 zijn in de kleine toonzaal van Simone Stawicki, Eemlandweg 7 in Huizen, de designtassen van Sacha Wendt en de schilderijen van Simone Stawicki te bewonderen.
Sacha Wendt maakt kunstzinnige tassen. Zij is de maker en bedenkster van de beroemde 2D tassen lijn. Zij heeft haar eigen tassenlabel en maakt hele bijzondere tassen. De tassen zijn kunstzinnig met een vleugje humor. Het zijn soms unieke exemplaren en soms in kleine series. De 2D-Bags is de tassenlijn die bekend is tot ver over de Nederlandse grens. Deze cartooneske tassen lijken zo uit een stripboek te komen. Het zijn klassieke modellen modern vormgegeven waarbij het optische spel een hoofdrol speelt, uitgevoerd in 100% wolvilt of leer. Alle tassen worden in haar eigen atelier ontworpen , ontwikkeld en vervaardigd!
Simone Stawicki toont schilderijen met het thema 'Nu'. Op de expositie toont zij mixed media en acrylverf op doek en papier, waar haar kijk op het heden te zien is. Veel van de werken zijn kleurrijk waar de acrylverf is aangebracht met een waterpistool waarover weer met penseel is gewerkt.
De kleine toonzaal van Simone Stawicki is gevestigd op Eemlandweg 7 in Huizen en is geopend zaterdag 7 december, zondag 8 december, zaterdag18 januari, zondag 19 januari, zaterdag 1 februari en zondag 2 februari van 13.00 uur tot 17.00 uur en op afspraak. Meer informatie is te vinden op www.dekleinetoonzaal.nl. Deze expositie is zeer de moeite waard om te bezoeken.

Expositie Sacha Wendt en Simone Stawicki

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.