Theater Terra: Kikker zingt en leest voor (3+)


-advertentiepositie-



Theater Terra: Kikker zingt en leest voor (3+)

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kikker kan zwemmen en springen als de beste. Maar hij kan niet vliegen, zoals Eend. En niet lezen, zoals Haas. En geen taarten bakken, zoals Varkentje. “Natuurlijk niet”, zegt Haas, “want jij bent een kikker! En wij houden van je zoals je bent.”

Kikker zingt en leest voor is een klein en intiem voorleestheater met liedjes van Theater Terra. In de voorstelling zingt Kikker de leukste liedjes uit Kikker-musicals en vertelt hij over al zijn avonturen. De voorstelling is gebaseerd op de bekende boeken van Max Velthuijs.

Theater Terra maakt al veertig jaar hartverwarmend muziektheater voor het hele gezin. In Nederland is het gezelschap vooral bekend van Kikker-musicals en bijvoorbeeld de grotezaal-productie De kleine zeemeermin. Theater Terra speelt in de hele wereld: van Canada en het Verenigd Koninkrijk tot China en Japan. In de Verenigde Staten veroverde Terra zelfs een plekje op Broadway: daar speelde ‘onze’ kikker een maand lang naast The Lion King. Theater Terra is winnaar van onder andere de Zilveren Krekel en meerdere Musical Awards.

 Bezoek www.buiksloterkerk.nl

Theater Terra: Kikker zingt en leest voor (3+)
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.