Tessa en Olivier spelen Stoere Broer (2+)


-advertentiepositie-



Tessa en Olivier spelen Stoere Broer (2+)

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Tess is niet bang. Als je haar laat schrikken, als je je tong uitsteekt of aan haar staart trekt, dan doet ze dat gewoon terug. Tess is ontzettend stoer, sterk en durft alles! Tommie is de grote broer van Tess. Tommie is veel ouder.

Tess houdt van avontuur en vindt spelen met haar grote stoere broer het allerleukste wat er is. Maar Tommie en Tess zijn heel verschillend. En soms vindt Tommie zijn kleine zusje vervelend. Tommie houdt namelijk niet zo van buitenspelen; hij leest liever een boek.

Je zou denken dat Tommie nog veel stoerder is dan Tess, maar Tommie schrikt altijd van alles en iedereen. Hij is een beetje bang. Dat vindt Tess maar raar. Grote broers moeten toch stoer zijn? En kleine zusjes houden toch van bloemetjes? Als hij zijn gezicht durft te laten zien, zou het Tess dan lukken haar grote broer stoerder te maken? Of is Tess eigenlijk zelf ook niet zo stoer? Is ze zelf nooit ergens bang voor?

Stoere Broer is een grappige mimevoorstelling over samen willen spelen, over sterk zijn, over broers en zussen, over dingen durven en over bang zijn. Want we kunnen allemaal wel eens ergens bang voor zijn, toch? Tess en Tommie worden gespeeld door Tessa Friedrich & Olivier van Klaarbergen.

Trailer: https://vimeo.com/264245866.

 Bezoek www.buiksloterkerk.nl

Tessa en Olivier spelen Stoere Broer (2+)
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.