Tulpen en narcissen plukken!


-advertentiepositie-



Tulpen en narcissen plukken!

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Wat is er nou Hollandser dan tulpen uit Amsterdam??? Onder de rook van Amsterdam hebben wij meer dan 25.000 tulpen in 50 verschillende kleuren gepoot. Bij ons kan je deze dagen niet alleen langs de tulpenbedden lopen om de tulpen te bewonderen maar je mag ze ook oogsten!!! Met bol en al kan je de tulpen uit de grond trekken en thuis op de vaas zetten.

Bijzonder: hierdoor heb je eigenlijk 2 x plezier van de tulpen… Als je de bollen nl bewaard tot oktober ze pelt (ontdoet van de afgestorven wortel- en bladresten) en de bollen dan in je eigen tuin poot heb je kans dat je volgend jaar je eigen tulpentuin creëert! Omdat de tulpen buiten in de volle grond worden gepoot en daardoor in hun eigen tempo tot bloei komen zijn ze groter en steviger dan de tulpen die je in de winkel vindt en ook heel lang houdbaar!

Dit jaar hebben we ook nog eens 3500 narcissen gepoot in 6 verschillende kleuren die je in maart bij ons van de bol af kan snijden. Hoe leuk is dat!! (en hou ons in de gaten… in de opvolgende weken volgen de alliums, duizendschonen en de pioenrozen..

 Bezoek www.zomerbloemenpluktuin.nl

Tulpen en narcissen plukken!
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.