AMP Gospel Festival 2020: Den Haag beleeft muziek!

AMP Gospel Festival 2020: Den Haag beleeft muziek!

Donderdag 12 t/m zaterdag 14 maart zal het AMP Fest Den Haag laten proeven van een echt gospelfestival. Een spektakel met jamsessies, zang- en songwriting workshops en een spetterend gospelconcert als hoogtepunt. Namen als Abigail Martina (The Voice), Divine Avenue en internationale artiest CalledOut Music zullen het podium veroveren. Het festival oogt hiermee Hagenaren de ware gospelmuziek te laten ontdekken.

Het festival trapt af met een jamsessie avond in het bekende theater de Vaillant om 18:00 uur. Op deze avond zullen muzikanten samen komen om op inspirerende wijze van elkaar te leren. Emmanuel Afriyie (drummer 777band) en Geert Jan Bol (Musiclab) zullen onder andere op het platform om hun ervaringen als professionals te delen.

Op de tweede dag opent AMP haar deuren voor een ieder die z'n zangkwaliteiten een zetje wil geven. Je kunt deelnemen aan gezellige maar educatieve zangworkshops onder leiding van Abigail Martina (The Voice). Tot slot krijgen de deelnemers ook een leuke workshop songwriting. De workshops worden gehouden in theater de Vaillant om 18:00 uur.

Dag 3
Het festival wordt feestelijk afgesloten met een groots concert in het Koninklijk Conservatorium waarbij internationale gast CalledOut Music een veelbelovend optreden zal geven. Bezoekers kunnen genieten van hartverwarmende gospelmuziek via verschillende optredens zoals zang, dans, poetry, soul en andere verrassende acts. Het belooft een ongekende spektakel te zijn die de stad nog niet heeft ervaren.

De eerste twee dagen van het festival zijn geheel gratis! Je hoeft je alleen in te schrijven door een mail te sturen naar: ampgospelfestival@hotmail.com. Kaartjes voor het AMP concert zijn te verkrijgen op: www.ampgospelfestival.eventbrite.nl/. Let op: early birds tickets zijn zeer beperkt verkrijgbaar en op=op!

Waar wacht je nog op? Blok het in je agenda en kom met al je familie en/of vrienden naar hét Gospel festival van Den Haag. Het enige dat nog mist ben jij!
Ga voor meer info naar www.ampgospelfestival.nl of bezoek onze facebook pagina

AMP Gospel Festival 2020: Den Haag beleeft muziek!

AMP Gospel Festival

AMP Gospel Festival 2020: Den Haag beleeft muziek!

AMP Gospel Festival