Festival Tweetakt op Fort Ruigenhoek

Festival Tweetakt op Fort Ruigenhoek

Festival Tweetakt op Fort Ruigenhoek: theater, muziek en kunst voor iedereen. Kijk op tweetakt.nl

Op het mooie groene Fort Ruigenhoek, net ten noorden van Utrecht Overvecht, presenteert Festival Tweetakt bijna drie maanden lang avontuurlijke beeldende kunst voor alle leeftijden. Ook is er steeds wisselend theater in de Trekkerschuur en wordt er live muziek in de buitenlucht gespeeld. Bijkomen doe je op het (vaak zonnige) terras, terwijl het vertier in de ballenbak, de zweefmolen en op de skelterbaan nooit ophoudt. Workshops in de bunkers, een speurtocht langs de kunstwerken, het is er allemaal. Ideaal om je vrije (zondag)middag door te brengen.

Fort Ruigenhoek is normaal gesproken alleen op afspraak te bezoeken maar in de periode van zondag 29 maart tot en met zondag 14 juni is het fort op alle zon- en (bijna alle) feestdagen open voor iedereen. Koop eenmalig een toegangskaartje tot het forteiland en kom zo vaak terug als je wilt. 

Wil je weten welke voorstelling je vandaag kunt zien? Of welke artiest je vandaag kunt horen? Dat wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. Het Tweetakt-programma is nog volop in ontwikkeling, maar als je onze website en socialmediakanalen in de gaten houdt, dan ben jij als eerste op de hoogte.

Festival Tweetakt op Fort Ruigenhoek

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.