Fort voordeel uitje


-advertentiepositie-Fort voordeel uitje

» Let op: deze activiteit is voorbij «

BUDGET BEDRIJFSUITJE
Dit budget bedrijfsuitje ziet er als volgt uit. Wij ontvangen jullie op het bijzondere Fort Uitermeer te Weesp (centraal gelegen tussen Amsterdam en het Gooi) met een lekker kopje biologische koffie of thee en een huisgemaakte bonbon. We vertellen jullie bij het ontvangst wat meer over deze groene en historische locatie n de activiteiten, waarna jullie lekker naar buiten gaan voor de activiteiten. Mocht het slecht weer zijn, dan hebben we altijd een binnenruimte beschikbaar voor de activiteiten.
Jullie kunnen (vooraf) twee activiteiten kiezen uit het volgende aanbod: Fort Defender, boogschieten, Fort Room en/of een rondleiding. Na de activiteiten brengen wij jullie naar het sfeervolle Paviljoen Uit & Meer voor een smakelijk satbuffet en een prachtig uitzicht.

GROEPSACTIVITEITEN
Vooraf kunnen twee groepsactiviteiten worden gekozen. Zo kunt u onder andere kiezen voor boogschieten, waarbij u gaat proberen met pijl en boog zoveel mogelijk ballonnen kapot te schieten. Ook kunt u uw behendigheid testen op een stoer 44 parcours met een op afstand bestuurbare mini Landrover Defender. Meer over de fascinerende geschiedenis van Fort Uitermeer leren? Loop dan met n van onze gidsen mee over het terrein. Liever puzzels en raadsels oplossen? Dan kunt u kiezen voor de Fort Room. Dit is een soort escape room, waarbij u door middel van het oplossen van allerlei puzzels en raadsels de munitiekist binnen n uur open dient te krijgen.

VOORWAARDEN
Prijs: 55,- per persoon (ex. BTW)
Als supplement bij te boeken: drankenarrangement tijdens het buffet 12,50 per persoon (anders gaan de drankjes op nacalculatie)
Te boeken voor 20 80 personen
Uiteraard houden wij rekening met eventuele dieetwensen en/of allergien.

 Bezoek www.fortevenementen.nl

Fort voordeel uitje
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.