Leuke vergaderbreaks op de forten
Leuke vergaderbreaks op de forten

» Let op: deze activiteit is voorbij «

VERGADERBREAKS
Even een frisse blik krijgen tijdens het vergaderen of een leuke opening van uw evenement, vergaderbreaks zijn korte energie opwekkers in de vorm van een spel.
Onder begeleiding van een spelbegeleider gaat u gezamenlijk of in teams een kort spel doen zodat u even kan lachen tussen de serieuze besprekingen door.

EEN AANTAL IDEEEN
Om u een idee te geven wat een vergaderbreak inhoudt, geven we u hierbij wat voorbeelden.
De FortMinute zorgt voor hilariteit alom. Een activiteit waarbij het hele gezelschap tegen elkaar strijd in teams in korte uitdagingen van 60 seconden zoals bekers stapelen, pingpongballen blazen of een moerenpyramide bouwen.
Bij Fortwagens delen wij uw gezelschap op in paren. In elk paar wordt n persoon geblinddoekt en de andere persoon moet zijn/haar handen op de rug houden. Vervolgens worden allemaal kleine onderdelen van een auto onthult. Deze moet u zo snel mogelijk in elkaar zetten. En daarna nog eens, maar dan bijvoorbeeld zonder het woord links of rechts te gebruiken.

GRANATENTRANSPORT
Met Granatentransport maak je met het hele gezelschap een rails van stokken. Vervolgens zorgt u er in teams voor dat de granaat zo snel mogelijk over de rails rolt zonder dat deze eraf valt. Klinkt makkelijk?

 Bezoek www.fortevenementen.nl

Leuke vergaderbreaks op de forten
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.