Nieuwsgierig naar geschiedenis van het Fort

Nieuwsgierig naar geschiedenis van het Fort

Nieuwsgierig naar de geschiedenis van Fort Diemerdam? Historische Kring Diemen organiseert regelmatig op zondag, ook in de winter een wandeling van Fort Diemerdam naar kringenwetboerderij De Zeehoeve.
In de wintermaanden vindt de rondleiding plaats op de tweede zondag van de maand en dat dus tot en met april 2020. 

Er kan er eens een keer 1 wandeling uitvallen dat geven we dan tijdig op de website door. Tijdens de wandeling vertelt gids John Cuijpers alles wat er te weten valt over Fort Diemerdam en de functies van de verschillende bouwwerken, waaronder de munitiebunkers en geschutsopstelplaatsen. De wandeling duurt een uur en deelname is gratis. Trek bij wisselvallig stevige schoenen aan. 

Zondag, relaxdag. En daarvoor ben je bij Paviljoen Puur aan het goede adres. ook deze zondagen kun je bij ons terecht voor een lazy lunch of ontspannen borrel. Terwijl de kinderen door het hoge gras struinen of op ontdekkingstocht gaan langs de verlaten bunkers, geniet jij met een superdeluxe sandwich en goed glas wijn van de zon op ons gezellige terras of met een goedgevuld borrelplateau bij de knusse houtkachel in het paviljoen. 

Nieuwsgierig naar geschiedenis van het Fort

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.