Met de Opstap Bus naar de Friese verhalen tour

Met de Opstap Bus naar de Friese verhalen tour

De opStapbus is een project van Stichting Friesland Beweegt, in samenwerking met buurtcentra en vele andere organisaties. Met als hoofddoel het voorkomen van vereenzaming, bieden we uitjes voor verschillende leeftijden en interesses. De uitjes worden vooralsnog georganiseerd voor mensen uit Leeuwarden, we werken aan uitbreiding.

Je wordt met een busje thuis opgehaald om met 7 anderen op stap te gaan. Onder het genot van een kopje koffie of thee krijg je de mogelijkheid om met iedereen kennis te maken. Het uitje kan variëren van een rondleiding of bezichtiging tot een workshop of High Tea. Na het uitje word je weer bij je eigen deur afgezet.

Ga jij vrijdag 28 februari mee naar de Friese verhalen tour? De lokale gidsen van A Guide to Leeuwarden kennen alle verborgen plekjes van de stad en vertellen graag over haar historie. Daarnaast weten ze ook de leukste winkels en mooiste graffiti te vinden! Onderweg worden de mooiste verhalen verteld over de Friese Hoofdstad. Ze zullen je een klein beetje Fries leren, vertellen iets over Friese lekkernijen en bezoeken de Friese Statenzaal!

Met de Opstap Bus naar de Friese verhalen tour

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.