Kinderactiviteiten in de carnavalsvakantie

Kinderactiviteiten in de carnavalsvakantie

Allemaal leuke kinderactiviteiten in de carnavalsvakantie!!!

Het BloteVoetenPark viert feest! Eindelijk heeft onze horeca een naam gekregen! De BloteVoetenHut!!!! En deze hut is veels te leuk om 5 maanden dicht te zijn.
Dus wij gaan eerder open. Buiten de reguliere openingstijden in de warmere periodes van het jaar, openen we nu ook onze deuren als een familiecafé! Een plek waar je heerlijk kan lunchen en genieten van je gezin. De kindjes kunnen zelfstandig spelen en hebben hiervoor alle plaats. En papa en mama genieten van een heerlijke luxe koffie, de huisgemaakte of streekgebonden producten, een speciaal biertje of wijntje of van hun kleuter die heerlijk op ontdekkingstocht is. Ook is er natuurlijk een speciale kinderkaart.

De BloteVoetenHut is onderdeel van het BloteVoetenPark. Het ligt bij de entree van het park en op loopafstand van de parkeerplaats. De BloteVoetenHut is goed bereikbaar met buggy of wandelwagen. Het ligt in Schutterspark Brunssum en ook hier kan je heerlijk wandelen. Er zijn veelal verharde paden voor als u slecht ter been bent of met de wandelwagen bent en de hond mag op veel plaatsen los. Er is dichtbij een leuke kinderboerderij en ook bij de BloteVoetenHut wordt regelmatig iets leuks georganiseerd.
Dus volg onze facebooksite of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte! En kijk vooral naar wat we in de carnavalsvakantie allemaal organiseren!

https://blotevoetenpark.nl/nl/activiteitenagenda

Kinderactiviteiten in de carnavalsvakantie

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.