Glutenvrije Lentemarkt

Glutenvrije Lentemarkt

Ben of ken jij iemand die glutenvrij eet? Reserveer dan alvast 28 maart in je agenda. Een paar keer per jaar organiseert Glutenvrijemarkt.com namelijk een grote glutenvrije markt. Deze editie is het thema: Lente.

Op dit 100% glutenvrije evenement kan je in het magazijn je favoriete glutenvrije producten shoppen tegen scherpe aanbiedingen. Bij de marktkramen van verschillende glutenvrije topmerken kan je terecht voor informatie of om lekker te proeven.
Daarnaast is er voor de kinderen een leuke activiteit bedacht.

Je bent van harte welkom tussen 10.00 en 16.00 uur op Lijnbaan 8 te Leiderdorp. Er is gratis parkeergelegenheid in de straat.
De toegang tot de markt is vrij. Bij de kassa's van onze markt kun je met pin betalen. Er zijn wel kraampjes met een eigen kassa, dus zorg ervoor dat je wat contant geld op zak hebt!

Glutenvrijemarkt.com is al sinds 2006 dé webwinkel voor glutenvrije producten. Met ruim 2000 producten in het magazijn en een groot klantenbestand door heel Europa is Glutenvrijemarkt.com al jaren trots marktleider van het glutenvrije segment.

Glutenvrije Lentemarkt

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.