Volle SuperMaanwandeling met astrologische uitleg

Volle SuperMaanwandeling met astrologische uitleg

Beleef het mysterie van de volle maan! Wandel onder leiding van twee gidsen door het maanverlichte bos (met schoenen aan), ervaar de intense stilte en bewonder het zicht en de kracht van de supermaan. Een supermaan betekent dat de maan ook nog heel dichtbij staat! Extra mooi dus!
Je wordt ontvangen met een kop koffie of thee in de BloteVoetenHut. De twee gidsen stellen zich aan je voor en daarna gaan jullie het bos in. Tijdens de wandeling krijg je uitleg over de astrologische betekenis van de maan. Daarnaast is Volle maan hét moment om iets los te laten en om iets nieuws aan te gaan. Word bewust, sta stil, deel met elkaar en laat los. Een bijzondere ervaring die je niet snel zult vergeten!

De Volle SuperMaanwandeling gaat onder alle weersomstandigheden door. Zorg dus voor goed schoeisel en kleding passend bij de weersomstandigheden.

Reserveer nu
Voor de Volle Supermaanwandeling zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (vol = vol). Meld je daarom zo snel mogelijk aan via info@blotevoetenpark.nl Geef duidelijk aan voor hoeveel personen je wilt reserveren, de datum en het tijdstip. Je ontvangt een mail met een betaallink van ons om je deelname definitief te bevestigen.

Volle SuperMaanwandeling met astrologische uitleg

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.