Online lezing Stelling van Amsterdam

Online lezing Stelling van Amsterdam

Online lezing over Stelling van Amsterdam op 29 mei 2020

Op vrijdagavond 29 mei wordt een online lezing over de Stelling van Amsterdam verzorgd. Voor iedereen die de gedachten even wil verzetten of wat leuks wil doen.

Je hebt vast wel eens gehoord over de Stelling van Amsterdam, dat een van de UNESCO Werelderfgoed-monumenten van ons land is. Neem deel aan onze online-lezing als je meer wilt weten over de 46 forten en batterijen rond de hoofdstad. Misschien was een van je voorvaders wel een van de 12.500 militairen die er in de Eerste Wereldoorlog hielpen om ons land buiten een oorlog te houden?

In een multimediale presentatie maakt Ren Ros de vrijwel onzichtbare Stelling van Amsterdam zichtbaar. Hij voert sinds 1998 als vrijetijds-historicus archief- en veldonderzoek uit naar het militair erfgoed in de regio Amsterdam.

Om aan de lezing deel te namen moet je vooraf de GoToMeeting software installeren, via onderstaande link, of gebruik je de Google Chrome webbrowser. Neem, vanaf 19.15 uur, deel aan de lezing met de andere  link. De lezing begint om 19.30 en eindigt ongeveer om 20.30, met  een kwartier pauze. Er worden maximaal 40 deelnemers toegelaten, en aanmelden is niet nodig.

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan de lezing, maar een donatie t.b.v. de kosten wordt op prijs gesteld. Consumpties moet je zelf verzorgen :-)

GoToMeeting software downloaden
https://global.gotomeeting.com/install/641106261

Deelnemen aan de lezing
https://global.gotomeeting.com/join/641106261

Online lezing Stelling van Amsterdam

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.