Atelier E toont werken van Simone Stawicki

Atelier E toont werken van Simone Stawicki

Van 17 mei t/m 30 augustus zijn in Atelier E, Mierenmeent 122 in de Hilversumse Meent, naast de de keramiek van Edith van Eijden-Calis, ook enkele schilderijen en tekeningen van Simone Stawicki te zien.

Atelier E is het atelier/galerie van keramiste Edith van Eijden-Calis in de creatieve broedplaats. De Meentwerf in de Hilversumse Meent, waar zij werkt en haar werk getoond wordt. Rond 1992 is Edith gaan werken met keramiek en zich vervolgens gaan specialiseren in de Raku- en Naked Raku stooktechnieken. Zij is constant op zoek naar nieuwe vormen en combinaties met andere materialen waarmee ze een eigen stijl creëert. wat samen met het verrassingselement van de stooktechnieken resulteert in een uniek eindproduct.

Tot 30 augustus zijn bij Atelier E ook enkele schilderijen en tekeningen van Simone Stawicki te bewonderen. Het werk van Simone Stawicki kenmerkt zich door haar bijzondere kleurgebruik en het laten samensmelten van onderwerp en ruimte om de essentie van hetgeen zij wil zeggen te accentueren. De schilderijen zijn gemaakt met acrylverf en verbeelden muziekinstrumenten en hun klank. De tekeningen zijn gemaakt met pastel.

Atelier E is open van 13.00 uur tot 17.00 uur op zondag 17 mei, 31 mei, 14 juni, 28 juni, 12 juli, 26 juli, 9 augustus, 23 augustus en 30 augustus of op afspraak. Meer informatie edithvaneijden.nl en simonestawicki.com.

Atelier E toont werken van Simone Stawicki

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.