Opheffingsuitverkoop Ald en Nij Brocante

Opheffingsuitverkoop Ald en Nij Brocante

Vanwege persoonlijke omstandigheden stopt Ald en Nij Brocante aan de Marrumerweg 19 in Ferwert met de winkel zoals deze nu is. Op zaterdag 04 juli a.s. is er een opheffingsuitverkoop, waarbij iedereen welkom is van 10 tot 17 uur. De showroom zal hierna worden opgeheven, maar de kleinere artikelen die verstuurd kunnen worden, zullen verkrijgbaar blijven via de webwinkel. Voor de grotere spullen zoals meubels en schilderijen etc. kan er die dag goed onderhandeld worden over de prijs, dus sla uw slag!

Verder is er nog allerlei antiek linnengoed, oud nostalgisch speelgoed en boeken, brocante keukenemaille in diverse kleuren, allerlei soorten vintage servies en woondecoratie in bijvoorbeeld de sobere landelijke, maar ook in romantische stijl verkrijgbaar. Ook is er een afdeling met hobbymateriaal in nostalgische stijl. Wees snel, want op is op!

Kortom, voor de liefhebbers is het zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen en op de twee verdiepingen boordevol prachtige spulletjes te zoeken naar iets wat bij hun verzameling past. Er zijn bijzondere items te vinden, die je niet zomaar vindt op een rommelmarkt of bij een kringloopwinkel en dan ook nog eens tegen zeer betaalbare prijzen!

Uiteraard houden wij rekening met de Corona-maatregelen en zal er 1,5 meter afstand gehouden moeten worden, waardoor het kan voorkomen, dat u even buiten moet wachten voordat u bij ons naar binnen kunt.

Ga voor meer informatie naar www.aldennij.nl. Brocante webwinkel Ald en Nij is ook te vinden op Facebook met het laatste nieuws en leuke acties. Oant sjen!

Opheffingsuitverkoop Ald en Nij Brocante

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.