Open Air met Gin & Tonic

Open Air met Gin & Tonic

Goed nieuws! De eerste editie van Stafort: Open Air Gin & Tonic zal plaatsvinden op donderdag 2 juli. Op een unieke locatie waar natuur en historie elkaar met een brede glimlach begroet.#stafort #gintonic #belgie #historie #openair

Eindelijk is het zo ver We kunnen jullie goed nieuws brengen. De eerste editie van Stafort: Open Air zal plaatsvinden op donderdag 2 juli.

Stafort en Jeffius presenteren: Stafort Open Air Gin & Tonic

Op een unieke locatie waar natuur en historie elkaar met een brede glimlach begroeten, kunt u zich in gezelschap van een onvervalste Gin & Tonic maximaal tegoed doen aan een culinaire bite en de frisse house-klanken van onze DJ. Deze onweerstaanbare mix van zomerse ingredinten kleurt gegarandeerd uw donderdagavond, zodat u met de borst vooruit de werkweek kunt uitzingen.

Er zullen enkele maatregellen van toepassing zijn. Zo zal je op voorhand moeten reserveren, er zijn 2 mogelijke tijdsblokken. Van 17:00 tot 19:30 of van 19:30 tot 22:00.
Bij aankomst wacht u aan de ingang van de cafetaria, hier controleren wij de reservering en brengen we u naar de gereserveerde tafel.
Deze tafels zijn voor bubbels van maximum 15 personen.

Wij bedienen uw drank aan tafel U mag deze zelf niet gaan halen.
Jammer genoeg mag er ook nog niet gedanst worden.

Wij hopen jullie massaal te mogen verwelkomen op ons prachtig terras.

Tot snel

Hoe reserveren?
Stuur een mailtje met volgende gegevens naar stafort.openair@gmail.com.
Je naam (en de namen van de andere gasten uit je bubbel) Aantal personen Tijdsblok

Open Air met Gin & Tonic

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.