Grachtenfestival: Wonderkinderen

Grachtenfestival: Wonderkinderen

Luister naar muzikale wonderkinderen op het prachtige @fortpampus! Voor de zesde keer slaan het Grachtenfestival , Forteiland Pampus en het NMF (Nationaal Muziekinstrumenten Fonds) de handen ineen voor een . @grchtnfstvl

Luister naar muzikale wonderkinderen op het prachtige Forteiland Pampus Voor de zesde keer slaan het Grachtenfestival, Forteiland Pampus en het NMF (Nationaal Muziekinstrumenten Fonds) de handen ineen voor een op het forteiland. Pampus, gelegen in het IJmeer, is het boegbeeld van de Stelling van Amsterdam en daarmee UNESCO Werelderfgoed. Half verscholen op het kleine, man-made eiland, ligt een gigantisch fort vol museaal en avontuurlijk aanbod. Ideaal voor een heerlijk dagje uitwaaien en een geweldige locatie voor een concert. Dit jaar hoor je het viool-gitaar duo Adinda en Matthijs van Delft en harpiste Anna Petrovitsch. 

Bij de prijs inbegrepen zit het vervoer vanuit Amsterdam met de Sailboa, de entreeprijs voor fort Pampus met de belevingsroutes Het Verhaal van Pampus en Het geheime Wapen van Amsterdam en natuurlijk de toegang tot het concert. Boek als je het helemaal wilt afmaken ook de bijpassende lunch die eilandchef Jurre speciaal voor het Grachtenfestival heeft samengesteld.
PROGRAMMA
10.15 uur - 10.45 uur: welkom aan boord van de Sailboa van Veerdienst Amsterdam, de boot ligt in de sluis al aan de goede kant voor Pampus. Kom op tijd, dus in het tijdslot dat op je kaarten staat
11.00 uur: afvaart en overtocht vanaf IJburg, met mini-concert aan boord
11.30 uur: welkom op Pampus, tijd om naar wens nog even wat te drinken
12.15 uur: aanvang Grachtenconcert met het viool-gitaar duo Adinda en Matthijs van Delft en harpiste Anna Petrovitsch
13.15 uur: ruim 5 kwartier de tijd om het fort te bezoeken en te genieten van iets lekkers (een bijpassende concertlunch een mooie moestuinsalade met een glas wijn is naar wens bij te boeken)
14.45 uur: terugvaart naar IJburg, aankomst rond 15:15 uur
VERTREKPLAATS VEERBOOT AMSTERDAM-PAMPUS
De boot vertrekt vanaf de buitenkant van de sluis. Adres is de Bert Haanstrakade nummer 1051.

Grachtenfestival: Wonderkinderen

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.