Concert van Amsterdam tot aan Maastricht

Concert van Amsterdam tot aan Maastricht

Op 18 oktober kun je naar in Fort bij de Kwakel. Een huiskamerconcert van Remco van de Weerdt, Daan Bartels en Maurice Couve, dat behoorlijk Shaffiaans klinkt. #fortdekwakel #concert #remcozingt

VAN AMSTERDAM TOT AAN MAASTRICHT

Zondag 18 oktober 2020 van 13.30 tot 14.30 uur
Van Amsterdam tot aan Maastricht - met Remco
Bar Het Fort, De Kwakel

Zondag 18 oktober 2020 van 16.00 tot 17.00 uur
Van Amsterdam tot aan Maastricht - met Remco
Bar Het Fort, De Kwakel

Van Amsterdam tot aan Maastricht klinkt behoorlijk Shaffiaans. Het is de titel van een huiskamerconcert van Remco van de Weerdt, Daan Bartels en Maurice Couve.

Remco is liefhebber van mooie Nederlandstalige luisterliedjes. Hij zingt, begeleid door Maurice op gitaar, chansons van Liesbeth List in het Nederlands en in het Frans. Ook heeft hij een aantal van haar nummers vertaald in het Limburgs dialect.

Daan brengt op zijn beurt eigen liedjes van zijn recent verschenen album Woorden. Daarnaast heeft hij voor dit optreden, samen met Maurice, een favoriet lied van Ramses Shaffy gekozen.

Als een intiem huiskamerconcert voor klein publiek is het programma Van Amsterdam tot aan Maastricht te zien in het Ramses Shaffy Huis in Amsterdam en in Bar Het Fort in De Kwakel.


Vooraf reserveren is noodzakelijk Zie hiervoor de linkjes hieronder in de speellijst. Er zijn maar 20 plaatsen beschikbaar per optreden i.v.m. je weet wel. Je ontvangt een bevestigingsmail. We hebben geen vaste toegangsprijs, maar we worden erg blij van een vrijwillige bijdrage. Dit kan contant of per Tikkie na afloop.

Concert van Amsterdam tot aan Maastricht

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.