Professor Bombasticus

Professor Bombasticus

Kindervoorstelling Wat eet de baron vanavond? In de Oranjerie bij huis Verwolde, inclusief bezoek aan het onderhuis.

UITVERKOCHT!

Mevrouw de barones doet altijd zo boos. Meneer de baron weet hoe dat komt. Want mevrouw weet nooit te kiezen wat voor groenten, vlees en toetjes zij de kok moet laten bereiden. Snijboontjes, appelcompote, schorseneren, hazenpeper en zo veel meer om telkens weer uit te kiezen, ze krijgt er kiespijn van. Meneer heeft Professor Bombasticus om hulp gevraagd en die heeft een speciale uitvinding gebouwd, een rad van fortuin waarmee je geen prijs wint maar lekker eten. Nou ja, lekker? Eenhoornpoeder, salpeterzuur, vliegstof, heksensoep… de professor doet daar altijd zijn proefjes mee. Strakjes komt er na de maaltijd rook uit de oren van mevrouw, of bellen uit de mond van meneer of vliegen ze samen door de gang. Hoe loopt dit af?

Ivm de RIVM maatregelen rondom corona is de voorstelling in de theeschenkerij in het huis en houden we uiteraard rekening met 1,5m afstand. De voorstelling is geschikt voor alle leeftijden en duurt circa 45 minuten.

Een kaartje voor de voorstelling is inclusief bezoek aan het huis. Je ontvangt hiervoor een voucher om op een ander tijdstip het huis te bezoeken. Dit in verband met het verplicht reserveren van een tijdslot in lijn met de RIVM maatregelen.
(Wil je op dezelfde dag het huis bezoeken dan reserveer je een tijdslot en kies je bij het boeken voor de optie 'Gratis entree i.c.m ander geldig toegangsbewijs Verwolde')

Datum en tijd: donderdag 22 oktober, voorstelling om 12.00, 14.00 en 16.00 uur.
Entree voorstelling + huis: € 8,00 p.p. en donateurs GLK en museumkaarthouders € 3,00 p.p.
Adres: Huis Verwolde, Jonker Emilelaan 4, 7245 TL Laren.

Het is niet meer mogelijk om kaarten te reserveren.

Het schitterende interieur van Huis Verwolde.

Bezoek Huis Verwolde op het mooie landgoed

Bekijk het originele interieur van Huis Verwolde als in 1776