Kiem


-advertentiepositie-



Kiem

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Hij zit klem tussen de wurgende regelgeving van de overheid en een dwingend systeem, beheerst door agrarische multinationals. Zijn omgeving is veranderd in een eentonig landschap en zijn vrijheid wordt beknot. Hij probeert te overleven in een wereld waarin gewin is belangrijker dan individu en natuur.

Deze onbekende vrouw die aan komt waaien, heeft hij daar niet bij nodig. Zoveel staat vast. Zij is door iedereen in de steek gelaten. Uit de verplichte test is gebleken dat ze in verwachting is van een baby met het Downsyndroom. Tegen de heersende mores in besluit ze haar kindje toch te houden. Radeloos op zoek naar geborgenheid stuit ze op een kwade, dwarse boer.

Beiden zijn ze vastgelopen in een wereld van onbegrensde groei, waarin voor wat afwijkt geen plaats is. Schoorvoetend leren de twee elkaar kennen. Zij leert hem opnieuw luisteren, hij laat haar inzien dat haar woede gerechtvaardigd is. Dat tegendraadsheid in deze nieuwe wereld geen misdaad, maar een deugd is. Voor het eerst in lange tijd kunnen ze weer lachen. En zingen. Tot de vliezen breken…

 Bezoek www.karavaan.nl

Kiem
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.