Boomgaard Drive Inn Oogstpakket

Boomgaard Drive Inn Oogstpakket

Boomgaard Drive Inn Oogstpakket op woensdag 12 augustus: Al het fruit uit de boomgaard en de producten van Plattelandwinkel De Achterdijk

Help de boer, koop een quarantainepakket. Super leuk uitje door de boomgaard en krijg aan het eind een kofferbak vol verse producten n een home made ijsje

Na de bloesem Drive - Inn en 't groeiseizoen Drive-Inn, hangt de boomgaard nu vol met grote peren, appels en pruimen. Eind Augustus start de oogst. Daarom nog een keer een Drive-Inn.

Beleef de boomgaard, zie de peren en appels aan de bomen, zie de aardbeien en pruimen groeien en rijd door de drive-inn.


Geniet, van de lekkere producten van de boer
Alleen op woensdag 12 augustus Alleen na bestelling.

Een kofferbak voor voedsel voor 55,-
En voor iedereen in de auto een huis gemaakt ijsje

INFO EN BESTELLEN (is noodzakelijk) : 

Alles is vers van de boer. U steunt hiermee boeren: de fruitteler, de eierboer, de aardappelboer, de akkerbouwer, de groenteteler tot de imker, molenaar etc.

Maar naast het pakket krijgt u meer. Het fruit in onze boomgaard is nu volop aan het groeien. Beleef de boomgaard, met zn peren, appels, pruimen en aardbeien door middel van de drive through. (route is deels anders dan vorige keer)

Je blijft de hele rit door de boomgaard in je eigen auto (Coronaproof). Aan het eind wordt het quarantainepakket in de achterbak van je auto gelegd. En als klap op de vuurpijl krijgt iedereen in de auto een huisgemaakt sorbet-ijsje.

Boomgaard Drive Inn Oogstpakket

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.