Foodtruckfestival met muziek en spelletjes

Foodtruckfestival met muziek en spelletjes

De vesting Woerden wordt van 11 t/m 13 september omgetoverd in een foodtruckfestival met muziek, spelletjes en activiteiten voor kinderen. Kom ook proeven op het Excercitieveld in Woerden. Tjoeke Tjoeke Food Food - Foodtruckfestival
Het foodtruckfestival dat eerder niet doorging in verband met corona is verplaatst naar 25 t/m 27 september. Het Excercitieveld in Woerden wordt dit weekend een groot openluchtrestaurant waar elke smaakpupil Bruisend geprikkeld wordt. Ook vegan, biologisch, glutenvrij en vegetarisch aanbod is er te vinden.

Bijpraten in een Bourgondische omgeving
Op onze Foodtruck Festivals creren we een informele en knusse sfeer. Het voelt als een grote ongedwongen familiebijeenkomst waar iedereen het leuk vindt om elkaar weer eens te zien: het ons kent ons gevoel. En wat is leuker om met elkaar te kletsen dan een Bourgondische omgeving met zon 20 foodtrucks, Bruisende drankjes en volop vermaak?

Van Hete Piepers tot Molukse sat, van Flammkuchen tot Thais Streetfood
Ben je dol op lekker eten en ontdek je graag nieuwe gerechten? We serveren gerechten uit verschillende werelddelen. Van Italiaans ijs tot Duitse Reibekuchen, van Franse wijnen tot Molukse sat Maar ook gepofte aardappels met smakelijke toppings zijn te vinden in de volgeladen wagonnetjes van Tjoeke Tjoeke Food Food. Foodliefhebbers kunnen dit weekend o.a. terecht bij de foodtrucks van Fan Food, La Deutscha Vita, Veras Dough, Kanu Food, Artostiek, Burgerbarn, Bangkok Streetfood, Crazy Waffles, Blikkie Bus, Alex Catering, De Streetbarista en bij de Tjoeke Tjoeke Stationsbar voor biertjes van de tap, Retro mixjes en Slush Puppy voor de kids.


Muziek, spelletjes en schminken
Ouderwetse gezelschapsspelletjes, live muziek en naar de BarberCar
Een potje sjoelen, tafeltennis of misschien wel een competitie bij het XL memory spel of XL 4 op een rij, het is er allemaal. Zodra we de ping pong tafel neerzetten, wordt deze gelijk in gebruik genomen door bezoekers. Het is altijd zo leuk om te zien hoe simpele en ouderwetse spelletjes in de smaak vallen, aldus Loek Hartog van evenementenorganisatie Bruisend. Tevens is er superleuke KinderCrea truck; bij deze wagen kun je kiezen uit schminken of een glittertattoo, maar er staan ook knutseltafels waar je lekker creatief kunt zijn. Wil je een andere coupe of je haar leuk opgestoken hebben in festivalsfeer? Het kan bij de BarberCar die dit weekend aanwezig is, hoe leuk is dat?

Datum & Tijd
Vrijdag 25 september: 15.00 tot 21.00 uur
Zaterdag 26 september: 12.00 tot 21.00 uur
Zondag 27 september: 12.00 tot 21.00 uur

Elke dag is er live muziek rond 17:00 uur. Mooie luisterliedjes, herkenbare hits van nu en meezingers uit de jaren 80, het wordt genieten in alle opzichten.

Locatie: Excercitieveld in Woerden

Foodtruckfestival met muziek en spelletjes

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.