Met de ecokar door de Oostvaardersplassen - vakantiespecial Almere

Met de ecokar door de Oostvaardersplassen - vakantiespecial Almere

Ontdek deze zomervakantie tegen gereduceerd tarief de Oostvaardersplassen aan de Almeerse zijde, en laat je door de gids van Staatsbosbeheer rondrijden in de ecokar. Leuk voor het hele gezin.

Ontdek deze zomervakantie tegen gereduceerd tarief de Oostvaardersplassen bij Almere. Laat je met je hele gezin door de gids van Staatsbosbeheer rondrijden door dit uitgestrekte moerasgebied en speur mee naar de bewoners. Onderweg vertelt de gids van Staatsbosbeheer je over het ontstaan van dit enorme natuurgebied. En het blijft elke keer een verrassing wie van de bewoners je op je pad tegen komt...


Arrangement

Breid deze excursie uit met een lunch na afloop (zaterdags) van of voorafgaand (dinsdags) aan de tocht in het restaurant van Natuurbelevingscentrum De Oostvaarders in Almere. De lunch bestaat uit een flammkuchen naar keuze, inclusief 1 drankje naar keuze (koffie/thee/fris).


  • Startlocatie: picknickbankjes bij Natuurbelevingscentrum de Oostvaarders

  • Let op: Vanwege werkzaamheden is de afslag naar het natuurbelevingscentrum van 12 t/m 31 okt afgesloten. Je kunt dan parkeren bij de parkeerplaats ‘Hugo de Vriesplaats’. Mocht deze vol zijn, dan is er parkeermogelijkheid bij ‘Tuincentrum Almeerplant’. Vanaf de Hugo de Vriesplaats is het ongeveer 1,5 kilometer lopen naar het Natuurbelevingcentrum. Houd daarom rekening met extra wandeltijd.

  • Trek niet opvallende wind- en waterdichte kleding aan en gebruik geen parfum

  • Neem je verrekijker mee of huur er een bij het natuurbelevingscentrum

  • Toegankelijk voor mindervaliden, mits je zelf in ecokar kunt komen

  • Honden niet toegestaan

  • Je kunt een lunch bijboeken, prijs: €11,75 p.p. Er is ook een vegetarische optie mogelijk.

Met de ecokar door de Oostvaardersplassen - vakantiespecial Almere

Ecokar passeert Heckrund in de Oostvaardersplassen | Foto geüpload door gebruiker Staatsbosbeheer.