Flevoland

Sportieve ontspanning bij SEC Survivals!

Dagje of weekendje Flevoland - wat te doen?

Uitstapjes Flevoland (10)

Harderbos

BIDDINGHUIZEN, FLEVOLAND - Ga de natuur in en kom tot rust in de oase van het Harderbos, ten noorden van Harderwijk. Neem de kinderen mee! Voor hen zijn er speciale wandelroutes.

elke dag geopend

Vis je maaltijd bij elkaar bij Toms Creek

LELYSTAD, FLEVOLAND - In de vijvers bij Toms Creek zwemmen bijzondere vissoorten rond. Ga jij het avontuur aan en probeer je ze te vangen? Sportvissers en beginners zijn hier allemaal welkom. Leuk als origineel gezinsuitje of met je collega's!

's zondags gesloten

De Groene Kathedraal

ALMERE, FLEVOLAND - Een opvallend verschijnsel midden in het open landschap. De Groene Kathedraal is een prachtig en inspirerend bos, ontworpen door landschapskunstenaar Marinus Boezem.

elke dag geopend

Rijksmonument Waterloopbos

MARKNESSE, FLEVOLAND - Ontdek overwoekerde Deltawerken en de havens van IJmuiden in het klein. In Rijksmonument Waterloopbos zijn schaalmodellen van waterwerken uit de hele wereld te zien. Ontdek met kinderen het Stippelpad of overnacht in de boswachterskeet.

elke dag geopend

Natuurpark Lelystad

LELYSTAD, FLEVOLAND - In Natuurpark Lelystad zijn bijzondere dieren te zien, zoals wilde paarden en herten. Kijk mee met de boswachter die de otters voert en volg een van de mooie fiets- en wandelroutes door het gebied.

elke dag geopend

Belevenissenbos Lelystad

LELYSTAD, FLEVOLAND - Zingen, krijsen en gek doen: het mag allemaal in het Belevenissenbos! Deze speelnatuur beslaat 25 hectare en biedt kinderen van 6 tot 16 jaar de kans de natuur van alle kanten te ontdekken.

elke dag geopend

Oostvaardersplassen

LELYSTAD, FLEVOLAND - Maak kennis met de ongetemde natuur van de Oostvaardersplassen. Natuurliefhebbers wandelen langs de woeste graslanden en uitgestrekte plassen. Of kies een interessante excursie bij het bezoekerscentrum.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag

Marker Wadden

LELYSTAD, FLEVOLAND - Een natuurparadijs, met een bescheiden plaats voor de mens. Geniet van de rust op het nieuwste stukje Nederland: de Marker Wadden!

elke dag geopend

Van de redactie

UITagenda Flevoland, vanaf 27 september 2018