1Kindertheater in de Schoorlse Duinen

In Buitencentrum Schoorlse Duinen verzorgt Poppentheater Belletje Sterk regelmatig leuke kindervoorstellingen. Ze sluiten aan op het se

In Buitencentrum Schoorlse Duinen verzorgt Poppentheater Belletje Sterk regelmatig leuke voorstellingen voor kinderen. De verhalen sluiten aan bij de natuur in Schoorl en de seizoenen. Bezoek met je kinderen een van de voorstellingen. Aansluitend aan elke voorstelling krijgen de kinderen een knutselpakket mee naar huis. De voorstellingen beginnen om 11.00 en 14.00 uur.

Herfstfeest bij elfje Fier
Het is herfst en dat gaat gevierd worden in het Elfenbos. Elfje Fier is dikke vrienden met mier. Samen met Groene specht en Kabouter Zako gaan ze in de Schoorlse Duinen op zoek naar een mooie herfstversiering voor het feest.
11-10-2020

Onder de grote paddenstoel van kabouter Zako
Jan Klaassen en Katrijn geven een herfstfeest! Natuurlijk is kabouter Zandkorrel (Zako) er ook weer bij, hij zorgt voor alle paddenstoelen.
13-10-2020
16-10-2020
25-10-2020

Het toverlicht van kabouter Zako
Waar gaat het licht naar toe als de zon in de zee zakt? Jan Klaassen wil dat graag weten. Kabouter Zako laat hem zien hoe hij aan licht komt.
08-11-2020

Kabouter Sinterklaas
Kabouter Zako vindt een kadootje in het bos. Hebben Sint en Piet dat verloren of is het voor één van de dieren? Jan Klaassen heeft zout pepernoten deeg gemaakt en zoekt mee naar een oplossing. Kom kijken hoe het afloopt in deze vrolijke Sinterklaasvoorstelling.
22-11-2020
29-11-2020

Winterfeest bij Elfje Fier
Het is winter en dat wordt gevierd in het Elfenbos. Elfje Fier is dikke vriendjes met Oehoet. Samen met Muis en Kabouter Zako beleven ze winterse avonturen als ze het feest aan het voorbereiden zijn..
30-12-2020

  • Prijs: inclusief kaboutersap en knutselpakket
  • Prijs geldt zowel voor kinderen als volwassenen
  • Bij het buitencentrum is het van 10.00 tot 19.00 uur betaald parkeren
  • Het buitencentrum en de voorstellingen zijn toegankelijk voor mindervaliden
  • Honden niet toegestaan

Kindertheater in de Schoorlse Duinen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.