Wandeling in de herfst door Quackjeswater in Voornes Duin

Wandeling in de herfst door Quackjeswater in Voornes Duin

Ga mee met deze herfstwandeling door Quackjeswater. Ruik, zie en beleef het najaar in dit deel van Voornes Duin! Ga mee met deze herfstwandeling door Quackjeswater. Ruik, zie en beleef het najaar in dit deel van Voornes Duin!

.

Ga mee met deze herfstwandeling door Quackjeswater. Ruik, zie en beleef het najaar in dit deel van Voornes Duin!

Winter in aantochtAan de natuur is te zien dat de winter nadert. Veel planten en dieren treffen al voorbereidingen. Hoe doen zij dat en waarom eigenlijk?

Altijd leven in de natuurMaar de natuur staat nooit helemaal stil; er zijn planten en dieren die nog volop actief zijn. Wat doen zij om de donkere en koude periode te overleven? De gids neemt je mee door Voornes Duin en legt uit.Activiteiten & coronaWij volgen bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM. Er wordt te allen tijde 1,5 meter afstand gehouden. Het aantal deelnemers voor deze excursie is daarom beperkt tot 12 personen. Vol=vol en uitzonderingen zijn helaas niet mogelijk. Kom met eigen vervoer naar de excursielocatie. Kom niet als je verkoudheidsklachten hebt. Hou je aan de richtlijnen:
  • Houd 1,5 meter afstand

  • Schud geen handen

  • Vermijd fysiek contact

  • Was/ontsmet je handen bij het betreden van een locatie van Natuurmonumenten

  • Was/ontsmet je handen regelmatig gedurende de dag en in ieder geval na hoesten, niezen, voor en na het eten en toiletgebruik

  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi die weg in afvalbakken

  • Nies en/of hoest in je elleboog

  • Kom niet naar een locatie van Natuurmonumenten als je verkoudheidsklachten hebt        Annuleren
  • Vermeld bij boeking je mobiele nummer, zodat Natuurmonumenten je kan bereiken bij annulering i.v.m. verkoudheid of koorts van de gids, weersomstandigheden (te harde wind of onweer) of te weinig deelnemers. Bij regen gaat de excursie door.  • Je bent verplicht te annuleren bij verkoudheid of koorts bij een van de deelnemers of een huisgenoot. Bel zodra hier sprake van is tot anderhalf uur voor vertrek. Je geld wordt teruggestort.

Tips van de boswachter tijdens deze wandelingNeem je verrekijker meeTrek stevige, dichte wandelschoenen aanTrek warme kleding aanDe wandeling is geschikt voor kinderen ouder dan 6 jaarDe wandeling duurt ongeveer 2 uurHond kan niet meeJe kunt gratis parkeren

Wandeling in de herfst door Quackjeswater in Voornes Duin

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.