Eighty5ive X Club Talks
Eighty5ive X Club Talks

Roffa culture at its finest! Theater Zuidplein en Eighty5ive slaan de handen ineen voor een splinternieuw concept. Eighty5ive invites is een serie van vier avonden met verschillende collectieven en platforms uit Rotterdam en daarbuiten.

Samen met deze collectieven brengt Eighty5ive een avondvullend programma met muziek als rode draad. Thema’s als zelfontplooiing en female empowerment komen voorbij. De avond bestaat uit een mix van talks, workshops, lokale showcases en meer. Wees welkom op zaterdag 28 november 2020 voor de eerste editie in Theater Zuidplein. Aanvang 20.30 uur.

Deze eerste editie nodigt Eighty5ive Club Talks uit, een talkshow voor en door creatives. De gasten: rapper & zanger Raw Roets en zangeres, tekstenschrijver & producer Naaz. Maak het mee.

Over Club Talks Host Sammie Sedano heeft samen met DJ Slimsalabiem een talkshow op Operator. Ook organiseert hij avonden waarbij verschillende sprekers uit de creatieve scene aanschuiven, aangevuld met livemuziek.

Over Eighty5ive Eighty5ive werd eind 2011 opgericht door Daniël de Keizer. Eighty5ive begeleidt en ondersteunt artiesten en werkt met allerlei organisaties en bedrijven binnen muziek en de cultuursector.

Later dit seizoen nodigt Eighty5ive de volgende gasten uit in Theater Zuidplein:
- AMPFEMININE, een Rotterdams all female dj collectief
- We Don’t Care, een multidisciplinaire groep creatives uit Rotterdam Zuid
- Alien Mag, een online platform over girlpower en zelfacceptatie

Eighty5ive X Club Talks
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.