1

Mindful Muiderslot
Mindful Muiderslot

Ben jij ook toe aan een moment voor jezelf en je eigen gezondheid, maar wil je dit delen op een unieke plek met een klein groepje?

In deze bizarre coronatijd geven we bij Rijksmuseum Muiderslot aandacht aan positiviteit, kracht en ontspanning. Dit doen we tijdens een exclusieve clinic waarin yoga, mindfulness en geschiedenis elkaar ontmoeten in het kasteel.
Ik reserveer alvast mijn plekje....
Het kasteel vlakbij Amsterdam is al ruim 700 jaar oud en gebouwd als een ondoordringbare vesting waar de vijand buiten de deur gehouden moest worden. En juist dat is een overeenkomst met de aloude filosofie van yoga. Met yoga maak je je immers sterk. Door verschillende lichaamshoudingen en ademhalingstechnieken te oefenen, door gezond te eten en je bewust te zijn van je gedrag, vergroot je je lichamelijke, mentale en spirituele kracht, balans en flexibiliteit. 

Ben jij ook toe aan een moment voor jezelf en je eigen gezondheid, maar wil je dit delen op een unieke plek met een klein groepje? Dan is deze clinic misschien wel iets voor jou
Je ontdekt het eeuwenoude kasteel n de omringende natuur terwijl je geniet van een moment voor jezelf.  Door de yoga oefeningen breng je je geest tot rust. Neem je eigen matje, soepele kleding en je goede humeur mee. Wel even vooraf reserveren. De clinic is natuurlijk coronaproof.
Wacht niet te lang met boeken want de capaciteit is zeer beperkt dus het zit snel vol. 

Reserveren: vooraf reserveren is verplicht. Er zijn vanwege corona zeer weinig plaatsen beschikbaar,
Kosten: 15 euro per persoon. Dit is inclusief rondleiding en thee + snackje en exclusief entreebewijs tot het museum. Je entreebewijs boek je apart, via deze link. 

De clinic wordt gegeven door Nitish Sudhir Soundalgekar, de Muiderslot yoga master uit India. 
Niet vergeten: je eigen matje en soepel zittende kleding. 

Mindful Muiderslot
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.