Knock Out Comedy Crew 2

Knock Out Comedy Crew 2

Ook deze avond gaan we internationaal aanvliegen met twee Britse comedians en twee Nederlanders. MC van de avond Arjan Kleton zal Paul London (NZ), Sjoerd Janssen (NL) en Adam Fields (UK) aan je presenteren. De heren hebben allen al vele meters gemaakt en weten al jaren de lach op hun hand te krijgen.
Paul begon met zijn comedy in het altijd mooie Nieuw-Zeeland, inmiddels reist hij over de wereld en heeft zijn tweede thuis gevonden in Nederland. Daardoor kan hij zowel onze taal als het Engels machtig. Een bijzondere kijk op de wereld vanuit twee kanten dus.
Sjoerd komt uit onze eigen mooie provincie en is als talent opgepakt door de Knock Out Comedy Crew. Tijd om hem eens een plekje in het zuiden te geven.
Last but not least, Adam! De doorgewinterde comedian speelde in vele (theater)zalen, festivals en studenten festivals over de hele wereld. Eigenlijk komt hij uit London maar heeft zijn basis gevonden in Amsterdam. Internationaal omarmt voor zijn Britse humor tijd om Sittard-Geleen in zijn armen (op afstand) te sluiten.

Knock Out Comedy Crew 2

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.