1

International Film Festival Rotterdam 2021 (IFFR)


-advertentiepositie-



International Film Festival Rotterdam 2021 (IFFR)

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Bereid je voor op een online festivalbezoek aan IFFR. Ontdek het programma, zoek je favoriete films, en lees meer over hoe je deze editie films en hun premières online kunt bekijken.

De uitgebreide 50ste editie van IFFR gaat online van start van 1 tot en met 7 februari 2021, op ons op maat gemaakte platform IFFR.com. Tot en met juni gaat het festival verder in verschillende vormen, hopelijk met publiek in de filmzalen. Met deze nieuwe formule voor 2021 kunnen we ons aan de steeds veranderende Covid-19-crisis aanpassen. Ook in deze nieuwe vorm blijven we publiek, filmmakers, professionals, partners en leveranciers bereiken en ondersteunen.

Met ons online platform blijven we trouw aan onze lange traditie van innovatie en experiment. We presenteren een unieke hub voor onze filmgemeenschap, waarmee nog meer mensen toegang krijgen tot het werk van opkomend filmtalent. Ons online festivalaanbod biedt het publiek en geaccrediteerde gasten de kans live filmpremières, Big Talks en ons volledige festivalprogramma in februari – inclusief live online Q&A’s en interacties – en het programma van IFFR Pro Days (1 tot 5 februari) bij te wonen.

We kijken ernaar uit om onze 50ste editie te vieren met jou, onze gemeenschap van filmmakers, partners, supporters en publiek, ook al is het op afstand. We nodigen je van harte uit om het festival in huis te halen en hopen je online te verwelkomen, tijdens het eerste deel van het festival, van 1 tot en met 7 februari op IFFR.com.

 Bezoek iffr.com

International Film Festival Rotterdam 2021 (IFFR)
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.