Boswachter spreekuur (digitaal) met Boswachter Paul

Boswachter spreekuur (digitaal) met Boswachter Paul

Vertel me eens waar je in de Limburgse natuurgebieden die Natuurmonumenten beheert van geniet, waar je enthousiast over bent of waar je “Vertel me eens waar je in de Limburgse natuurgebieden die Natuurmonumenten beheert van geniet, waar je enthousiast over bent of waar je vragen over hebt. Daar ben ik heel benieuwd naar!"
Omdat we elkaar in deze tijden niet gemakkelijk persoonlijk kunnen ontmoeten, nodig ik je graag uit voor dit wekelijkse koffiepraatje in digitale vorm. Dus: niet op locatie in het natuurgebied maar vanuit thuis met je eigen kopje koffie of thee. Je bent van harte welkom, ook kinderen zijn welkom in dit spreekuur!.

Kom je regelmatig in de Limburgse natuur? De boswachter van Natuurmonumenten praat graag met jou over de natuur en de recreatiemogelijkheden in de gebieden, die zij beheren. In deze tijd is bij elkaar komen lastig.  De boswachters merken dat er toch behoefte is aan een persoonlijkere manier van contact in deze gekke tijden. Daarom starten we een proef om deze ontmoetingen Coronaproof en dus digitaal te doen. Boswachters Ellen, José en Paul van Natuurmonumenten zitten bij toerbeurt iedere donderdag tussen 16.00 en 17.00 uur voor je klaar op om al je vragen te beantwoorden.

Boswachter spreekuur (digitaal) met Boswachter Paul

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.