Diertjesdag

Diertjesdag

Kom op 4 mei tijdens de meivakantie naar diertjesdag op Fort Hoofddijk in de Botanische Tuinen in Utrecht. In kleine groepjes ga je waterbeestjes scheppen, bodemdiertjes zoeken en o.a. het dierenparcours volgen. Leuk voor het hele gezin.

De Utrechtse Botanische Tuinen zijn een onderdeel van de Universiteit Utrecht en liggen in het hart van het universitaire Science Park. De Tuinen, met een oppervlakte van 9 hectare, zijn aangelegd op en rondom het 19de-eeuwse Fort Hoofddijk. Hier vindt u de prachtige Rotstuin, de Evolutietuin, de (sub)tropische collecties in de Tropische Kassen, de Ontdektuin, een Bijenhotel en de Vogelhut.

Diertjesdag 4 mei 2021
Om ons heen leven heel veel dieren en diertjes van insecten tot vogels en vissen. Tijdens de Diertjesdag gaan kinderen onder begeleiding en in kleine groepjes waterbeestjes scheppen, bodemdiertjes zoeken, het dierenparcours volgen en nog veel meer. Coronaproof Kosten: 2,50.

Om de Diertjesdag coronabestendig te maken, werken we met kleine groepjes. Dat betekent dat je van te voren een tijdslot moet reserveren. Niet alleen voor je bezoek, maar ook voor de Diertjesdag zelf.
Je betaalt de deelname van je (klein)kind dan ook meteen.

Entree
Entree voor kinderen t/m 12 jaar is gratis. Voor begeleiders geldt het reguliere tarief.

Aanmelden
Aanmelden via een tijdslot. U kunt dan meteen de deelname betalen.

Diertjesdag

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.