1

Zuiderwaterlinie tijdens Landschapstrinnade


-advertentiepositie-



Zuiderwaterlinie tijdens Landschapstrinnade

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op 20 april, tijdens de Landschapstrinnale, zal de buitenexpositie Landkunst op de Zuiderwaterlinie worden geopend op de vestingwerken

Op 20 april, tijdens de Landschapstrinnale, zal de buitenexpositie Landkunst op de Zuiderwaterlinie worden geopend op de vestingwerken van het mooie stadje Heusden. Tijdens deze dag zal de Zuiderwaterlinie onderwerp van gesprek zijn tijdens het Landschapslaboratorium.

Kunstloc Brabant heeft, in samenwerking met de Zuiderwaterlinie en Staatsbosbeheer, 10 jonge kunstenaars gevraagd een kunstwerk te maken dat genspireerd is door dit belangrijke erfgoed. Ze zullen de genius loci, de geest van de plek, met hun verbeeldingskracht vertalen in Landkunst.

Landkunst brengt land, stad, natuur, erfgoed, cultuurhistorie en hedendaagse beeldende kunst bij elkaar. Op eigentijdse en historische ontmoetingsplekken, op plaatsen waar bewoners en bezoekers, recreanten en passanten elkaar tegen komen. Deze tentoonstelling is de vierde in de reeks Landkunst op de Zuiderwaterlinie.

Wil je meer weten over de Landschapstrinnale ga dan naar de webssite.

 Bezoek www.zuiderwaterlinie.nl

Zuiderwaterlinie tijdens Landschapstrinnade
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.